Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 juni 2024 | 09:30

Marvel Studios har stora planer för Comic-Con i juli

Vi kan vänta oss många härliga nyheter från San Diego och Hall H.
Marvel hoppade över San Diego Comic-Con förra året på grund av Hollywoodstrejkerna. Men snart är de tillbaka med full styrka.
 
Deadline bekräftar att filmstudion bakom odödliga superhjältefilmer som "Iron Man 2" och "Eternals" dyker upp på den välbevakade nördmässan. Där har man genom åren bjudit fans på smygtittar och stora nyhetssläpp från Hall H - årets presentation lär inte bli något undantag.
 
Vi lär få höra mer om kommande filmprojekt som "Fantastic Four", "Thunderbolts", "Captain America 4" och kanske till och med "Avengers" 5 & 6? Bland tv-serierna väntar "Agatha All Along" och "Wonder Man", för att nämna ett par.
 
Årets Comic-Con sammanträffar också med världspremiären av "Deadpool & Wolverine", som är Marvels mest efterlängtade film på länge. Den spås en storartad premiärhelg med intäkter upp emot 200 miljoner dollar, så Feige och gänger kommer ha all anledning att fira tillsammans med sina fans.
 
Spetsa öronen och ögonen när årets San Diego Comic-Con går av stapeln 25-28 juli. Du hittar som vanligt alla nyheter här på MovieZine.
| 27 juni 2024 09:30 |