Film

Skribent

Alexander Kardelo

14 augusti 2024 | 09:06

Ny trailer till "Kraven the Hunter" släpper lös en brutal hämnare

Se Aaron Taylor-Johnson i rollen som Marvels nästa barnförbjudna antihjälte.
Kan ni fatta att den första trailern till "Kraven the Hunter" släpptes för mer än ett år sedan? Det var förra sommaren som vi först fick en titt på Aaron Taylor-Johnson som vildsint Marvel-karaktär.
 
Filmen skulle släppas hösten 2023, men försenades på grund av strejkerna. 30 augusti 2024 sattes som nytt datum, och sedan kördes den iväg hela vägen till december. Sånt där är sällan ett bra tecken.
 
Inte heller bådar det gott med alla rapporter om reshoots som krävdes innan filmen var klar. Men Deadline försöker släta över den negativa pressen i en ny artikel, och menar att reshoots hjälpte till att ”göra karaktärerna vassare och handlingen tajtare”. Regissören JC Chandor kommenterar:
 
- Jag är extremt stolt över vad vi alla har åstadkommit på ”Kraven”. När filmen äntligen får visas tror jag den kommer överraska många.
 
Nu har vi iallafall en ny trailer ute, och premiärdatumet den 13 december står förhoppningsvis kvar.
 
 
Förutom Aaron Taylor-Johnson som jägaren i titeln medverkar också Alessandro Nivola som Rhino, Fred Hechinger som The Chameleon och Ariana DeBose som Calypso. Russell Crowe spelar Kravens farsa, en hänsynslös rysk gangster.
 
Filmen har nyligen bekräftats som R-rated, barnförbjuden alltså, på grund av en hel del brutalt våld och blod. Det funkade ju bra för "Deadpool"-filmerna, kanske hoppas Sony nå liknande framgångar här.
 
"Kraven the Hunter" är alltså en av filmerna i Sonys Marvel-universum, som kretsar kring skurkar vanligtvis förknippade med Spider-Man. Tidigare har vi sett biosuccén "Venom" och flopparna "Morbius" och "Madame Web" ta plats i samma värld.

Blir det flipp eller flopp den här gången? Vad tror ni?
 
| 14 augusti 2024 09:06 |