Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

26 oktober 2024 | 10:25

Ralph Fiennes bekräftar handlingen i "28 Years Later"

Vi får en helt ny trilogi med rabiata zombies!
Lite mer nytt om zombiefilmerna som startade med Danny Boyles klassiker "28 dagar senare"; det blir en helt ny trilogi av filmer! Ralph Fiennes som spelar en godhjärtad läkare i kommande "28 Years Later" bekräftar för IndieWire att man hittills spelat in två filmer: 
 
 
- 28 år har gått sen Storbritannien blev infekterad av våldsamma, rabiata människor. Det existerar några få fristäder utan infekterade människor och handlingen kretsar kring en ung pojke som försöker hitta en läkare för att rädda livet på sin sjuka mor. Han tar med sin mor genom den vackra terrängen i norra England. Självklart lurar infekterade bland skog och berg omkring dem. Men han hittar en läkare som till en början framstår som konstig och udda, men snart visar det sig att han är godhjärtad. 
 
Fiennes kommentarer bjuder på det mesta vi har fått höra hittills om handlingen då det mesta av handlingen fortfarande hålls hemligt. I den nya filmen återvänder Danny Boyle som regissör tillsammans med Cillian Murphy från första filmen. Han får sällskap av Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Edvin Ryding och Fiennes själv. Enligt rapporter kommer Nia DaCosta, regissören bakom "The Marvels", möjligen att stå för regin av den andra filmen i trilogin.
 
"28 Years Later" har premiär i juni 2025, dock är svensk premiärdatum ännu inte satt. 
 
Vad tycker du om handlingen som hittills avslöjats? Kommentera gärna. 
| 26 oktober 2024 10:25 |