Film

Skribent

Alexander Svensson

31 maj 2024 | 19:30

Rebecca Ferguson: "Jag stjäl så mycket grejer från inspelningen"

Den svenska skådespelaren lägger rabarber på både det ena och det andra när hon spelar in dystopiska serien "Silo".
Rebecca Ferguson har avslöjat en ful ovana: hon stjäl “så mycket grejer” från inspelningen av sin dystopiska serie “Silo”. I en ny intervju med The Wrap berättar hon om det, och att det beror på hur fantastiskt hanterveket:
 
- Jag stjäl så mycket grejer från inspelningen. För sakerna är så fantastiska. Och jag lägger dem i min väska, och så går jag till de som gör all rekvisita och säger “i min väska har jag två av dockorna, fyra borstar och fem stenar.
 
Rebecca Ferguson i "Silo".
 
Hon dokumenterar dock vad hon stjäl, iochmed att hon samtidigt har ansvar i egenskap av producent:
 
- Jag har bilder på sakerna på min telefon för, som producent, om någon nånsin säger “var är dockan som gjordes av blablabla” så måste jag kunna säga “menar du den här dockan? Okej, jag tog den. Jag ska lämna tillbaka den.
 
 
“Silo” utspelar sig i en framtid där civilisationen av oklara skäl reducerats till att leva i en enorm underjordisk silo, med stränga lagar och regler. Ferguson spelar Juliette Nichols, en ingenjör som börjar nysta i de många hemligheter som rör silon och den till synes döda världen utanför. Den första säsongen hade premiär i maj förra året, och en andra säsong är färdiginspelad. Serien avses få totalt fyra säsonger.
 
Intervjun med Rebecca Ferguson hos The Wrap kan ses nedan:
 
| 31 maj 2024 19:30 |