Serie

Skribent

Paul Dakwar

11 augusti 2024 | 15:00

Se en ung Ryan Reynolds bortglömda roll i 90-talsserien "Arkiv X"

Ryan Reynolds rollprestation i serien är bara drygt två minuter lång. Men ack, så minnesvärd.
Ryan Reynolds är tillbaka!  Skådespelaren och marknadsföringsgeniet är återigen det stora snacket nu när “Deadpool & Wolverine” äntligen är på bio.
 
Reynolds har haft en lång karriär bakom sig, men det är få som vet att en ung Reynolds dök kort upp i ett av de mest populära scifi-serierna genom tiderna: “Arkiv X”.
 
I avsittet "Syzygy", i “Arkiv X” säsong 3, ser vi en ung Ryan Reynolds i en av hans tidigaste tv-roller. Reynolds spelar Boom, en tonårig sportkille som möter ett för tidigt slut i händerna på två high school-flickor med telekinetiska krafter. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Avsnittet inleds med att Boom håller ett komiskt pinsamt minnestal över en mördad vän, bara för att själv bli nästa offer för de telekinetiska tvillingarna. Medan Boom hänger livlös från en klippa skrattar de onda och lömska tvillingarna ovanför. 
 
Ryan Reynolds knappt två minuter-långa rollprestation i "Arkiv X" blev uppmärksammad igen efter att en teaser för nya säsongen av “Welcome to Wrexham”, serien som Reynolds och “It’s Always Sunny in Philadelphia”-stjärnan Rob McElhenney skapat, hänvisade till "Arkiv X"-avsnittet.
 
Teasern följdes av en rejäl parodi av den älskade sci-fiserien, och visar en än gång varför Reynolds är ett marknadsföringsgeni.
 
 
| 11 augusti 2024 15:00 |