Spel

Skribent

Anders Eklöf

3 juni 2024 | 15:30

Så snyggt är spelet "Star Wars Outlaws"

Kan spelet "Star Wars Outlaws" bli det snyggaste rymdäventyret genom tiderna?
Den 30 augusti släpps det efterlängtade spelet "Star Wars Outlaws" till Playstation 5, Xbox Series X/S och PC., som är utvecklat av svenska Massive Entertainment som ligger bakom "Avatar: Frontiers of Pandora" och "The Division".
 
Här spelar vi som den laglösa Kay Vess, som ger sig ut i en öppen värld och utforskar både nya och välkända planeter för att ge sig på ett av de största rånen som galaxen har skådat. Spelet äger rum mellan "Rymdimperiet slår tillbaka" och "Jedins återkomst".
 
Vi kommer att få besöka fem olika planeter, där varje planet har områden motsvarande 2-3 zoner i "Assassin's Creed Odyssey". Nu har Nvidia visat upp en ny trailer där vi får se hur snyggt spelet är på PC, med ray tracing-effekter och andra läckra detaljer.
 
 
Planeterna vi får besöka är Canto Bight, Kijimi, Tatooine, Akiva och en ny blåsig planet kallad Toshara. Under sitt äventhyr hänger Kay med sin utomjordiska varelse Nix och droiden ND-5.
 
Spelet har på förhand fått ta emot en del kritik för att det låser en del spelinnehåll i ett Season Pass som gör att det kostar cirka 1500 kronor. Bland annat uppdraget “Jabbas Gambit” som är knutet till den välkända “Star Wars”-karaktären Jabba the Hutt
 
Ubisoft har dock svarat på kritiken och menar att rymdsnigeln är med i spelet även utan Season Pass, men att själva uppdraget "Jabbas Gambit" är låst bakom betalvägg.
 
Vilket format ska du spela "Star Wars Outlaws" på?
| 3 juni 2024 15:30 |