Spel

Skribent

Viktor Eriksson

4 juli 2024 | 17:00

Så tycker kritikerna om sommarens mest hajpade rollspel

Kan Hoyoverse upprepa bedriften med "Genshin Impact" med nya "Zenless Zone Zero"?
Idag är det lanseringsdagen för HoYoverses nya urbana actionrollspel “Zenless Zone Zero”. En stor satning från utvecklaren vars tidigare spel “Genshin Impact” har över 66 miljoner aktiva spelare varje månad. Några professionella kritiker som hunnit köra spelet i förväg har publicerat sina inledande recensioner och de är klart positiva.
 
“"Zenless Zone Zero” är utan tvekan det bästa nya gacha-rollspelet (ett rollspel med fokus på att samla nya karaktärer reds. anm) som finns just nu, och klår “Wuthering Waves”, “Genshin Impact”, “Tower of Fantasy” och liknande titlar med hästlängder” skriver Twinfinite och delar ut maxbetyget 5 av 5.
 
“Genom att luta sig in i nostalgi för början av 2000-talet och mixa det med en stiliserad version av framtiden skapar “Zenless Zone Zero” en unik värld som det är lätt att investera sig”, skriver IGN och ger spelet 8 och av 10 i betyg.
 
Den mest reserverade recensionen av spelet står än så länge Gamespot för som ger det 7 av 10 i betyg och skriver att:
 
""Zenless Zone Zero" är ännu en stadig insats i HoYoverse portfölj, räknat från version 1.0, och det är lätt att se potentialen när nya agenter läggs till tillsammans med nya delar i berättelsen."
 
“Zenless Zone Zero” är kostnadsfritt att ladda ner och spela men innehåller valfria köp inuti spelet. Det är tillgängligt till Windows, IOS, Android och Playstation 5.
 
| 4 juli 2024 17:00 |