Film

Skribent

Andreas Samuelson

2 oktober 2024 | 22:00

Skräckkväll i en enda tagning - se skrämmande trailern till ”MadS”

Från regissören till ”Them” kommer en skräckfilm om en mardrömslik kväll vars drogintag slutar i ett blodbad. Se trailern till ”MadS” som utspelas i realtid!
Filmer som Hitchcocks ”Repet” och ”Birdman” har med lite fusk varit filmer i enda lång tagningar och vars historier berättas i realtid. Nu kommer ett betydligt mer skrämmande bidrag till det kreativa greppet - franska skräckfilmen ”MadS”.
 
Filmen handlar om 18-åriga Romain som precis tagit studenten och ska fira med att festa till det med ett nytt piller han köper av sin knarklangare. På väg till en fest plockar han upp en skadad kvinna på vägen. Hon tar dock brutalt livet av sig i sin bil och detta är bara början på en mardrömskväll.
 
Filmen är regisserad av David Moreau, som tidigare gjort den kusliga ”Them” och amerikanska remaken ”The Eye”. Den har redan fått positivt mottagande av kritiker och trailern ser lovande ut med både blod, våld och intensitet.
 
Den har premiär på amerikanska streamingtjänsten Shudder den 18 oktober och vi hoppas att den hittar till svenska marknaden.
 
Se trailern nedan:
 
| 2 oktober 2024 22:00 |