Film

Skribent

Martin Persson

24 oktober 2024 | 11:30

”Spider-Man 4” kommer att bli den galnaste hittills - enligt Tom Holland

Filmens stjärna berättar att filmen blir något fans aldrig sett förut.
 
Vi rapporterade nyligen om den glädjande nyheten att ”Spider-Man 4” officiellt blir av.
 
Efter ett par års uppehåll från den ikoniska nätslingaren får vi äntligen se vad han har för sig nu när han börjat om på nytt och återgått till sina rötter från serietidningarna.
 
”Spider-Man: No Way Home” kan beskrivas som minst sagt galen och ambitiös, med sina flertal cameos, stora twister och känslosamma upplösningar.
 
Ska man tro på seriens huvudrollsinnehavare Tom Holland däremot, så kommer den fjärde filmen att potentiellt bli ännu mer skruvad. I en intervju med Good Morning America berättar han följande:
 
- Idéerna är galna, det är något utöver vad vi gjort någon gång tidigare. Jag tror att fansen verkligen kommer att älska det.
 
Några mer exakta detaljer har vi än så länge inte, men om den överträffar ”No Way Home”, som i vår recension beskrevs som ”den bästa Spider-Man någonsin” låter det lovande.
 
Håll utkik för fler nyheter om ”Spider-Man 4” och missa för all del inte ”Venom: The Last Dance”, som nu visas på bio. Under tiden är Tom Holland även aktuell med Christopher Nolans nästa film.
| 24 oktober 2024 11:30 |