Film

Skribent

Alexander Svensson

28 juni 2024 | 17:00

Stor "X-Men"-skurk återvänder i ny trailer för "Deadpool & Wolverine"

"Folk har väntat årtionden på den här fighten", enligt Deadpool själv.
Sommarens stora superhjältefilm “Deadpool & Wolverine” är nu mindre än en månad bort, och PR-kampanjen har tagit rejäl fart. I den senaste teasern visar man nu upp en återvändande storskurk: Wolverines nemesis Sabretooth. Sabretooth har existerat i serietidningarnas värld sedan 1977, och har ofta fungerat som Wolverines ärkefiende.
 
Precis som Wolverine läker han ovanligt kvickt från skador, och har sylvassa klor. Han gjorde filmdebut samtidigt som Wolverine, i Bryan Singers “X-Men” från 2000, spelad av Tyler Mane. Liev Schreiber har också gestaltat karaktären, i sågade “X-Men Origins: Wolverine” (där Ryan Reynolds för övrigt debuterade som Deadpool).
 
Tyler Mane, tillbaka som Sabretooth i "Deadpool & Wolverine".
 
Det är Tyler Mane som nu får äran att återigen vässa klorna och axla frisyren som Sabretooth. I den nya trailern syns han utmana Wolverine till strid, något som exalterar Deadpool. Själva slagsmålet verkar dock sparas för själva filmen.
 
Sabretooth verkar bara bli en av många gamla “X-Men”-figurer som återvänder i “Deadpool & Wolverine”. I tidigare trailers har man kunnat skymta karaktärer som Toad och Pyro. Exakt hur många gamla “X-Men”-skurkar som Deadpool och Wolverine får avliva blir vi varse när “Deadpool & Wolverine” får svensk premiär den 24 juli.
 
Se trailern där Wolverine möter Sabretooth nedan:
 
| 28 juni 2024 17:00 |