Film

Skribent

MovieZine

9 augusti 2024 | 06:00

Premiär för sommarens bästa actionkomedi! Här kan du streama den gratis

"Inte en tråkig sekund" tycker MovieZines recensent om nya actionrökaren.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
En ledig helg framför dig och inget sevärt på bio? Apple TV+ har räddningen! En ny actionkomedi med Matt Damon och Casey Affleck har just släppts på streaming, och vi vet hur du kan se den gratis.
 
"The Instigators" följer Rory och Cobby, två osannolika partners - en desperat far och en före detta kåkfarare - som kastas samman för en kupp. När den misslyckas sällar de sig till en ovanlig medbrottsling, Rorys terapeut, för att komma undan polisen, tröga byråkrater och en hämndlysten maffiaboss.
 
Filmen är regisserad av Doug Liman, en herre med ett gediget CV i actiongenren. Han har gjort filmer som "The Bourne Identity", "Mr & Mrs Smith", "Edge of Tomorrow" och nu senast "Road House".
 
Och det blir "inte en tråkig sekund" enligt MovieZines skribent Jonatan Blomberg, som satte 4/5 i betyg till "sommarens bästa actionkomedi". Han hyllar även Hong Chaus roliga insats: "Kemin mellan den här trion av skådespelare är varför jag i slutändan faller så hårt för filmen."
 
 
Apple TV+ bjuder alla nya kunder på 7 dagars gratis provperiod. Efter prova-på-veckan betalar du 99 kr per månad, så länge du inte väljer att avbryta.
 
| 9 augusti 2024 06:00 |