Streamingtips

Skribent

Martin Persson

18 oktober 2024 | 14:00

Nu på Netflix: ”The Lincoln Lawyer” säsong 3 är en av höstens höjdpunkter

Lika spännande som de första två säsongerna. Ännu en gång kommer vi få stifta bekantskap med vår favoritadvokat. Säsong 3 streamar nu på Netflix!
”The Lincoln Lawyer” hör till en av de absoluta favoriterna de senaste åren.
 
David E. Kelley är ju en grym filmskapare i sig, som bjudit på serier som ”Ally McBeal”, ”Big Little Lies” och ”Goliat” att skryta med och en serie med samma förlaga som en grymma Matthew McConaughey-filmen ”The Lincoln Lawyer” sitter ju inte fel.
 
Mick Haller är tillbaka i vanlig ordning i seriens tredje säsong och det tumultartade livet med komplicerade relationer och lagfirman som förs i den egna Lincolnbilen tycks bli alltmer intensivt.
 
Säsongen är baserad på den femte boken i Michael Connellys serie och går här en mörkare väg, där Haller tar sig an allt tuffare fall och samtidigt stöter på en ny rival. Drömmen om lyckligare dagar i ett fungerande äktenskap ligger i bakhuvudet medan Mick försöker navigera sig igenom vardagen och hitta svar på vem som mördade hans vän Gloria, som syntes i de första säsongerna.
 
I huvudrollen ser vi i vanlig ordning Manuel Garcia-Rulfo, varav rollen som exfrun spelad av Neve Campbell kommer att saknas i denna säsong.
 
”The Lincoln Lawyer” säsong 3 streamar nu på Netflix! Kolla gärna in vår lista över 7 andra grymma serier att se nu i oktober.
 
| 18 oktober 2024 14:00 |