Serie

Skribent

Martin Persson

18 oktober 2024 | 12:30

Carrie-Anne Moss om ”The Acolytes” nedläggning: “Inte förvånad"

Skådespelerskan fick en liten roll, men var beredd på att serien inte skulle bli långvarig.
”The Acolyte” har blivit en snackis under de senaste månaderna, där vissa älskar, vissa avskyr och vissa ser potential i den nya ”Star Wars”-satsningen.
 
Olyckligtvis för oss som ändå tyckte att serien var rätt skaplig lades den ner, vilket kanske ändå inte var helt oväntat med tanke på den minst sagt chockartade budgeten på 230 miljoner dollar.
 
Någon annan som inte är särskilt förvånad är en av seriens biroller.
 
Carrie-Anne Moss spelade Jedimästaren Indara, som trots sin död i seriens allra första scen framträder en del genom flashbacks.
 
I en intervju med ComicBook.com öppnar Carrie-Anne upp om seriens tidiga avslut:
 
- Jag har utvecklat en slags skyddsmekanism mot det hela, man vänjer sig när man varit i branschen ett tag. Serien blir nedlagda hela tiden och det handlar om att inte bli för investerad i den. Min karaktär var ändå död och jag hade börjat med mitt nästa projekt, så det var redan över för mig.
 
En pessimistisk, men kanske på sätt och vis hälsosam inställning till den stundvis återkommande trenden med nedlagda serier, kanske?
 
Trots att ”The Acolyte” lades ner kan det ju alltid vara värt att kolla på serien för att få vår första berättelse utanför Skywalker-sagans ramar. Seriens 8 avsnitt streamar på Disney +.
| 18 oktober 2024 12:30 |