Spel

Skribent

Viktor Eriksson

28 september 2024 | 17:30

Trailer: “Dead or Alive”-serien går i mål och släpper dejtingsimulator

Spontant så kan det här bli precis hur obehagligt som helst.
En gång i tiden var “Dead or Alive”-serien en kompetent fightingspelserier, men en som förmodligen var mest känd för sin fysikmotor som fokuserade på specifika kroppsdelar av de kvinnliga slagskämparna.
 
Senare släpptes även volleyball-spinoffen “Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball” som gav extra mycket fokus på damerna och som inte bekymrade sig att ägna sig åt några slagsmål.
 
Nu tycks varumärket vilja ta det hela vägen in i mål i och med presentationen av “Venus Vacation PRISM: Dead or Alive Xtreme”. Ett helgjutet dejtingspel där du bjuds in till att försöka romantisera en av sex populära kvinnliga "Dead or Alive"-karaktärer.
 
Spontant så kan det här bli precis hur obehagligt som helst. Eller kan det överraska och bli ett spel om sann närhet, sårbarhet och kärlek? Vi håller tummarna.
 
“Venus Vacation PRISM: Dead or Alive Xtreme” släpps i början av 2025 till Playstation 5, Playstation 4 och PC via Steam och DMM Games. Du kan se den första trailern för spelet, som introducerar den första av totalt sex stycken romantiska intressen, nedan. 
 
| 28 september 2024 17:30 |