TRAILER

Skribent

Alexander Kardelo

2 juli 2024 | 16:55

Trailerpremiär: Alla vill döda Awkwafina i actionkomedin "Jackpot!"

Men blir det jackpot eller en nitlott? I augusti får vi veta.
Tänk dig "The Purge"-filmerna men med humor och John Cenas muskler, hur låter det? Det är kanske en träffande beskrivning av Amazons nya originalfilm "Jackpot!" där alltid roliga Awkwafina får slåss för sitt liv - och en stor summa pengar.
 
I en nära framtid etableras ett nytt lotteri i Kalifornien. Men det finns en hake: om du dödar vinnaren före solnedgången kan miljardjackpoten bli din.
 
När Katie Kim (Awkwafina) flyttar till Los Angeles får hon av misstag den vinnande lotten. I en desperat kamp att överleva jackpottjägarna slår hon sig motvilligt ihop med skyddsagenten Noel Cassidy (John Cena) som gör allt i sin makt för att hon ska överleva till solnedgången, i utbyte mot en del av hennes vinst.
 
Noel måste dock möta sin smarta rival Louis Lewis (Simu Liu), som till varje pris försöker lägga vantarna på Katies vinst. Actionkomedin "Jackpot!" är regisserad av Paul Feig, känd för "Bridesmaids" och "Last Christmas".
 
Blir detta jackpot för tittarna, eller kanske en nitlott? Kolla in trailern där väldigt många arga människor vill slå ihjäl varann:
 
 
"Jackpot!" släpps på streamingtjänsten Prime Video den 15 augusti.
| 2 juli 2024 16:55 |