Film

Skribent

Alexander Svensson

2 oktober 2024 | 16:15

Trailer: Se Robbie Williams spelas av en apa i biopic-dramat "Better Man"

Robbie Williams går bananas i vad som ser ut att vara en mix mellan "Rocketman" och "Apornas planet".
Har du också undrat varför ingen någonsin gjort en “Apornas planet”-liknande tolkning av Robbie Williams liv? Isåfall har vi goda nyheter: du kan sluta undra, för den nya biopic-filmen “Better Man” ser ut att göra precis det.
 
I “Better Man” får vi följa den brittiske popstjärnan Robbie Williams genom karriärerns toppar och dalar, framgångar och skandaler, fast med den lilla asterisken att Williams själv spelas av en CGI-animerad apa som ser ut att ha blivit över från “Kingdom of the Planet of the Apes”. Motion-capture och röst för ap-Robbie görs av skådespelaren Jonno Davies (“Hunters”), men Williams själv agerar berättarröst.
 
Varför i hela friden spelas Robbie Williams av en apa då, kan man undra? Tydligen ska det ha att göra med att Williams enligt egen utsago ska ha känt sig som en apa när han uppträdde, vilket filmens regissör Michael Gracey (“The Greatest Showman”) inspirerats av och kör ända in i kaklet.
 
Trailern för “Better Man” finns att se nedan (och ser mycket bättre ut än vad en biopic med en apa i huvudrollen borde). Svensk biopremiär blir det den 25 december.
 
| 2 oktober 2024 16:15 |