trailer

Skribent

Alexander Kardelo

11 september 2024 | 10:30

Snart dags för nya spionserien "Citadel: Diana" på Prime Video

Jag hoppas serien inte är lika ojämn och oförklarlig som hennes frisyr.
Prime Video presenterar idag den officiella trailern för den italienska spinoff-serien "Citadel: Diana", nästa del i det växande Citadel-universumet. Exekutiva producenter är bröderna Russo, och serien utlovar ett actionpackat spiondrama som utspelas i Milano år 2030.
 
Diana Cavalieri (Matilda De Angelis), en undercoveragent från Citadel, är fångad bakom fiendens linjer som mullvad i Manticore. När hon äntligen ser en väg ut och chansen att försvinna för alltid, är det enda sättet att göra det att lita på den mest oväntade allierade, Edo Zani (Lorenzo Cervasio), arvtagare till Manticore Italien och son till ledaren för den italienska organisationen, Ettore Zani (Maurizio Lombardi), som tävlar om ledarskap mot de andra europeiska familjerna.
 
Den första säsongen av "Citadel", med Richard Madden och Priyanka Chopra Jonas tillsammans med Stanley Tucci och Lesley Manville, hade premiär 2023. "Citadel" presenterades som en av de dyraste tv-serierna som någonsin gjorts, men imponerade varken på tittarna eller kritikerna - och hamnade även på MovieZines lista över 2023 års sämsta tv-serier...
 
Vi kan bara hoppas att de lyckas bättre med "Citadel: Diana" och även nästa spinoff: "Citadel: Honey Bunny" som släpps den 7 november.
 
"Citadel: Diana" får världspremiär på streaming den 10 oktober. Se trailern nedan och förundras över Dianas frisyr du också:
 
| 11 september 2024 10:30 |