TRAILER

Skribent

Alexander Kardelo

18 juni 2024 | 09:30

Ny skräckthriller får högsta betyg på Rotten Tomatoes - se inte den här trailern

En seriemördare är lös i vad som kan bli en av årets mest spännande filmer.
"Strange Darling" är en ny skräckfilm som har väckt stor uppståndelse sedan premiären på Fantastic Film Fest i USA förra hösten. Särskilt hyllas skådespelarna Willa Fitzgerald och Kyle Gallner som spelar huvudrollerna.
 
"Strange Darling", regisserad och skriven av JT Mollner, handlar enligt IMDB:s korta synopsis om "en dag i en seriemördares skruvade kärleksliv". Av beskrivningen på Youtube får vi veta att "ingenting är vad det verkar när ett one-night-stand blir början på en brutal mordorgie". Spännande...
 
I skrivande stund har filmen fått 14 recensioner på Rotten Tomatoes och samtliga ger tummen upp. Det är sällsynt med en skräckthriller med 100% positiva omdömen men här är en sådan. Den moderna skräckmästaren Mike Flanagan hör också till de som lovordat filmen och kallar den "briljant".
 
Filmen får USA-premiär i augusti. Vi har ännu inget svenskt premiärdatum. Men trailern som just har släppts går att kolla in nedan.
 
En varning är dock på sin plats. Fangoria skriver att "ju mindre du vet desto bättre", och tipsar alla om att inte titta på trailern för att istället bara uppleva filmen med alla dess överrasknngar. Så... se den på egen risk:
 
| 18 juni 2024 09:30 |