Film

Skribent

Andreas Samuelson

9 juli 2024 | 20:30

Trailerpremiär: Sex, droger och dödliga synder i ny, blodig slasher

I nya slasherrullen ”#AMFAD: All My Friends Are Dead” mördas festande ungdomar enligt de sju dödssynderna. Se trailern här.
Slasher-trended rullar vidare. Senaste tillskottet är "#AMFAD: All My Friends Are Dead”, en skräckfilm som både anammar dagens sociala medier-kultur och ser ut att innehålla en sund dos 90-talsnostalgi.
 
Handlingen följer några ungdomar som hyr en Airbnb när de ska gå på en populär musikfestival. Men deras sex- och drogfyllda festande får dock snart ovälkommet besök av en mördare som använder sig av de sju dödssynderna för att straffa sina offer.
 
Filmen är regisserad av Marcus Dunstan, som tidigare gjort ”The Collector” och dess uppföljare ”The Collection” men även skrivit flera ”Saw”-filmer. I rollerna ser vi Jade Pettyjohn (”Destroyer”), popstjärnan JoJo Siwa, Jennifer Ens (”Chapelwaite”) och Julian Haig (”Riverdale”).
 
Trailern lovar de främsta ingredienserna för en kul, våldsam slasher och ser ut som en riktig fest för fans av genren. Filmen har amerikansk premiär 2 augusti och vi håller tummarna för att den landar i Sverige så småningom.
 
Se trailern nedan:
 
| 9 juli 2024 20:30 |