Serie

Skribent

Alexander Svensson

10 augusti 2024 | 07:05

Trailerpremiär: Utforska "Star Wars"-galaxens fyra hörn i "Skeleton Crew"

Jude Law är både barnvakt och galaxhjälte i nästa "Star Wars"-serie.
Efter många års väntan är det äntligen dags: vi får vår första titt på “Star Wars”-serien “Skeleton Crew”. Serien har varit färdiginspelad i mer än ett år, och skulle ursprungligen haft premiär sent förra året men blev sedan tillbakaflyttad ett år, eventuellt på grund av förra årets stora strejk i Hollywood. Nu börjar premiären, satt till den 3 december i år, dock närma sig.
 
“Skeleton Crew” handlar om fyra barn som hamnar vilse i den stora galaxen efter att ha gått ombord på ett mystiskt rymdskepp, och måste hitta tillbaka hem. Till sin hjälp har de kraftanvändaren Jod Na Nawood, vilket är tur, eftersom galaxen är mörk och full av fasor.
 
“Skeleton Crew” är skapad av Jon Watts (“Spider-Man”-trilogin med Tom Holland) tillsammans med Christopher Ford. Huvudrollen som Jod görs av Jude Law, och som barnen ser vi Ravi Cabot-Conyers, Ryan Kiera Armstrong, Kyriana Kratter och Robert Timothy Smith. Watts har uttalat sig till StarWars.com och säger att han tror att serien kommer kunna tilltala alla åldersgrupper, även om huvudrollerna är barn:
 
- I sin kärna är det en berättelse om att vilja utforska en värld som är större än ens egen. Jag tror att det är något som folk kan relatera till oavsett hur gamla de är.
 
Se den sprillans nya trailern för “Skeleton Crew” nedan:
 
| 10 augusti 2024 07:05 |