Serie

Skribent

Alexander Svensson

31 juli 2024 | 18:30

Se första bilderna från "Skeleton Crew" - "Star Wars"-serien Lucasfilm glömde bort

Lucasfilm verkade in i det längsta ha glömt att de spelade in en "Star Wars"-serie med Jude Law, men nu har de äntligen kommit ihåg det och gett oss bilder och premiärdatum!
"Star Wars"-serien "Skeleton Crew" har varit färdig länge, och Lucasfilm har hållit tyst om den i princip lika längre, till den grad att de knappt orkade tillkännage när den bytte premiärdatum förra året. Men nu har de äntligen öppnat dörren på glänt, och visat upp de första bilderna exklusivt för People.
 
"Skeleton Crew" kommer följa de fyra barnen  Wim (Ravi Cabot-Conyers), KB (Kyriana Kratter), Neel (Robert Timothy Smith) och Fern (Ryan Kiera Armstrong) när de ger sig ut på äventyr i galaxen och måste hitta hem. Jude Law spelar rollen som Jod Na Nawood, en man som blir involverad i deras resa. People avsöjar också att vi kommer få möta en ny droid, vid namn SM 33 som spelas av Nick Frost. 
 
Jude Law beskriver serien som glädjefylld, och säger:
 
- Det är en kul plats att vara i, "Star Wars"-universumet. Och det finns jättebra referenser till gamla filmer och nyare avsnitt och serier. Det är mycket som är originellt, och jag hoppas att det ska få tittarna att ha kul när de ser den. 
 
"Skeleton Crew" är skapad av Jon Watts och Christopher Ford. Premiären blir den 3 december på Disney+. Se de första bilderna nedan:
 
 
 
 
 
| 31 juli 2024 18:30 |