Film

Skribent

Andreas Samuelson

30 maj 2024 | 21:00

Välkommen tillbaka, Jeremy Renner - gör comeback i efterlängtad uppföljare

Skådespelaren har nu återhämtat sig efter sin olycka och gör sin första filmroll i kommande storfilm.
Under ett och ett halvt år har fokuset kring Jeremy Renner legat på den tragiska olycka med en snöplog han var med om i början av 2023. Sedan dess har han spenderat mestadels tid på att återhämta sig och bekräftade i januari i år att han återvänder till skådespeleriet.
 
Han började snart filma tredje säsongen av TV-serien “Mayor of Kingstown” även om han nyligen meddelade att tyvärr aldrig kommer bli helt fri från skadorna. Men det hindrar honom inte från fler roller och nu gör han snart sin första film sedan olyckan.
 
Screen Rant skriver att han nämligen är klar för att medverka i Rian Johnsons ”Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”, den tredje filmen i populära ”Knives Out”-franchisen. Där får han sällskap av Daniel Craig, som återvänder i rollen som detektiv Benoit Blanc, samt Glenn Close, Josh O’Connor, Cailee Spaeny, Andrew Scott och Kerry Washington som alla är klara sedan tidigare.
 
Vem han spelar är fortfarande oklart - kanske en version av sig själv då det senaste mordmysteriet ”Glass Onion” bekräftade att han Jeremy Renner existerar i filmens universum. Oavsett kan fans glädjas av att se honom på vita duken för första gången sedan 2019 års ”Avengers: Endgame”.
 
Skådespelaren har även sagt att han är öppen för att återvända till ”Mission: Impossible”-serien. Vi hoppas bara att han tar det lugnt och inte sliter ut sig efter den livshotande olyckan.
 
Ser du fram emot ”Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”?
| 30 maj 2024 21:00 |