Film

Skribent

Viktor Eriksson

4 september 2024 | 15:00

Winona Ryder och Keanu Reeves tror de varit gifta i över 30 år – kallar varandra "man" och "hustru"

Skådespelarna kan ha råkat gifta sig på riktigt i samband med en filminspelning.
Winona Ryder har berättat för podcasten “Happy Sad Confused” att hon och Keanu Reeves fortfarande refererar till varandra som “man” och “hustru” när de sms:ar.
 
– Vi säger alltid vem det är, trots att man ser det. Så exempelvis när han fyllde år skrev jag “Grattis på födelsedagen min man.” och han svarade “Hej min hustru, jag älskar dig. KR 57.” På varje födelsedag skriver han typ KR 57 eller vilken ålder han nu är. Det har han alltid gjort, säger Winona Ryder.
 
Skådespelarna har på varsitt håll tidigare bekräftat att de kan ha råkat gifta sig i Rumänien i samband med inspelningen av Francis Ford Coppolas “Bram Stoker’s Dracula” från 1992. I en scen gifter sig nämligen deras karaktärer med varandra och vid tillfället ska inspelningen använt sig av riktiga präster och filmat allt i en enda lång tagning.
 
Winona Ryder uppmärksammade det hela först under presskampanjen för hon och Keanu Reeves film “Destination Wedding” från 2018 och fick medhåll från sin medskådespelare.
 
– Jag hade på riktigt kunnat göra vad som helst med honom. Han är så speciell, säger Winona Ryder till “Happy Sad Confused” om Keanu Reeves. 
 
| 4 september 2024 15:00 |