Film

Skribent

Alexander Svensson

18 september 2024 | 20:30

David Harbour om asterisken i "Thunderbolts*": "Jag förstår varför den är där"

Marvels kommande skurkfilm har egentligen en asterisk i sin titel. David Harbour lyckas inte riktigt berätta varför.
Nästa års stora Marvelfilm “Thunderbolts” har som en del kanske noterat en asterisk* i sin slutet av sin titel, åtminstone när Marvel själva bokstaverar den. Det här har fått fans att klia sig i huvudet till den grad att ComicBook.com nu frågat David Harbour, som gör repris på sin “Black Widow”-karaktär Red Guardian i filmen, om den. Han svarar:
 
- De lade till asterisken retroaktivt. Asterisken var en idé som någon hade… vad kan jag säga som inte kommer ge mig problem? Asterisken är cool. Jag förstår varför den är där. Jag är taggad på att se tittarna förstå det med. Men jag, återigen, jag kan bara inte säga mer längre.
 
Asterisken är måhända ett kreativt knep för att få folk att fästa sin uppmärksamhet vid “Thunderbolts” (de flesta andra filmer har trots allt inte asterisker i titeln), men samtidigt så känns det lite som en onödig gimmick. Kanske blir det helt självklart när vi får se filmen, men till dess lär vi få fortsätta klia oss i huvudet (eller ignorera den).
 
“Thunderbolts” kommer följa en grupp före detta skurkar som tvingas samarbeta på ett mystiskt uppdrag. Utöver David Harbour ser vi bland andra Florence Pugh, Sebastian Stan och Wyatt Russell i rolelrna. Premiär blir det den 2 maj 2025.
 
| 18 september 2024 20:30 |