Film

Skribent

Martin Persson

17 oktober 2024 | 12:30

"Joker 2"-skådis sågar filmen: ”Lady Gaga har inget på en filminspelning att göra"

En komiker som även skådespelade i filmen har ett par hårda ord om filmen.
”Joker: Folie á Deux” har släppts, till blandade recensioner där man antingen älskar eller hatar Todd Philips epilog till sin ”King of Comedy”-inspirerade dramafilm i DC-skal.
 
En, måhända något betydelselös röst, som inte är nöjd över filmen är en som faktiskt själv medverkade.
 
Tim Dillon är en komiker som i filmen spelar en säkerhetsvakt på Arkhams mentalsjukhus. Nyligen framträdde han på komikern Joe Rogans podcast, där han hade ett par val utvalda ord om ”Joker: Folie á Deux”:
 
- Det var en katastrof och alla inblandade visste det. Lady Gaga har inget på en filminspelning att göra och är helt enkelt ingen bra skådespelerska. Jag ångrar starkt att jag var med i en så pass kass film och hoppades att man skulle klippa bort Lady Gagas delar ur filmen.
 
Lite överdrivet hårt kan tyckas, oavsett ens åsikter om filmen, och det är ju inte alltför många år sedan som Lady Gaga hyllades för sin insats i ”A Star is Born”, så möjligen ska denna så kallade komiker tänka om lite.
 
”Joker: Folie á Deux” visas just nu på bio över hela landet. Hur länge till det blir får dock tiden avgöra, eftersom den ser ut att floppa. Med biopasset ser du den för halva priset.
| 17 oktober 2024 12:30 |