Film

Skribent

Martin Persson

22 juli 2024 | 15:30

Karl Urban bekräftar - inget mer ”The Boys” på två år

Väntan på mer av den geniala serien tycks bli lång.
”The Boys” var nyligen aktuell med sin fjärde och som alltid hyllade säsong, som skulle bli den näst sista innan seriens avslutning. Detta märktes starkt på de många och slagkraftiga twisterna och karaktärsutveckling som avslöjar temat med seriens satir allt mer.
 
Vi är många som väntar på avslutningen av den annorlunda superhjälteserien och undrar hur det ska gå för Hughie, Starlight, Homelander och Butcher. Men svaret på den frågan tycks dessvärre dröja längre än väntat.
 
Karl Urban, som spelar fanfavoriten Billy Butcher gick nämligen ut på sin Instagram nyligen och bekräftade att nästa säsong släpps om två år, 2026. I inlägget talar han även om hur det var att spela mot den legendariske skådisen Jeffrey Dean Morgan i säsongen.
 
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Karl Urban (@karlurban)

 
Seriens skapare Eric Kripke har tidigare gått ut med att säsong 5 kommer att spelas in i november i år och fortsätta genom 2025. Det tycks alltså bli lite väntan på det efterlängtade slutet av serien, men å andra sidan är det ju positivt att man tar den tid man behöver för att få till ett vasst manus som knyter ihop säcken.
 
För den som är sugen på mer av ”The Boys” nalkas dock en ny säsong av spinoffen ”Gen V”  nästa år.
| 22 juli 2024 15:30 |