Serie

Skribent

Alexander Svensson

22 september 2024 | 16:00

Kim Kardashian hälsar på bröderna Menéndez i fängelset

Bröderna från "Monster" fick nyligen ta emot finbesök i finkan.
Bröderna Eric och Lyle Menéndez är i skrivande stund ofrivilligt aktuella iochmed Netflix antologiserie “Monster”, som i sin nya andra säsong följer hur de plågades av och sedan mördade sina föräldrar. Nu får de ännu mer mediatid, för ingen mindre än realitystjärnan och skådespelaren Kim Kardashian har nämligen åkt och hälsat på dem i fängelset.
 
Enligt TMZ, som var först med att rapportera om det hela, så brukar Kim Kardashian besöka fängelser hyfsat ofta, då hon är engagerad i att reformera fängelser och kriminalvård i USA. Som en del i detta har hon nu hälsat på runt fyrtio fångar vid Richard J. Donovan Correction Facility i San Diego, där hon bland annat fick möta bröderna Menéndez. Hon hade dessutom med sig Cooper Koch, skådespelaren som spelar Erik Menéndez i “Monster”.
 
Kim Kardashian i "American Horror Story", en annan Ryan Murphy-serie.
 
Huruvida bröderna var glada över att få träffa Kardashian och Koch förtäljer inte TMZ, men man kan föreställa sig att det uppstod lätt dålig stämning, givet att Erik Menéndez nyligen hårt kritiserat “Monster” och dess skapare Ryan Murphy för att sprida “frukansvärda lögner” om honom och hans bror.
| 22 september 2024 16:00 |