Spel

Skribent

Anders Eklöf

18 juli 2024 | 14:00

Spara 30 % på makalösa "Elden Ring" under Playstations sommarrea

Har du ännu inte provat det bästa spelet från 2022 är priset på "Elden Ring" för tillfället nedsatt under Playstations sommarrea.
Idag har sommarrean på Playstation Store börjat, så vill du fynda några riktigt bra spel för rabatterade priser är det läge att ta sig en titt.
 
Ett riktigt bra erbjudande är att du kan köpa spelet "Elden Ring" för 454 kronor, som vi på MovieZine gav 5 av 5 i betyg och utsåg det till årets bästa spel 2022.
 
Spelet är utvecklat av "Dark Souls"-studion From Software tillsammans med författaren George R.R. Martin, som är mest känd för sina fantasyböcker som tv-serien "Game of Thrones" är baserad på.
 
 
Spelet utspelar sig i The Lands Between, där du som en ensam krigare ger dig ut för att besegra ett gäng mäktiga halvgudar i jakt på "the elden ring", i hopp om att kunna återställa den raserade världen. George R.R. Martin fick i uppdrag att skapa bakgrundshistorien, som From Software fick bygga vidare på.
 
I min recension av "Elden Ring" kallade jag det för "en makalös spelupplevelse".
 
"Bara det faktumet att "Elden Ring" får mig att känna som jag nästan aldrig gjort av ett spel sedan barndomen eller tonåren. Den där känslan att ett spel betyder allt när man väl spelar det, där varje minut är en del av äventyret", skriver jag i min recension.
 
I juni släpptes även den efterlängtade expansionen "Shadow of the Erdtree", som dessvärre inte har något nedsatt pris ännu. Jerry Fogselius skriver i sitt test av spelet att det innehåller "kuslig atmosfär och spännande strider".
| 18 juli 2024 14:00 |