Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

18 juli 2024 | 15:20

Trailer: Michael Keaton blir eld och lågor i "Beetlejuice Beetlejuice"

Det märks att han brinner för rollen.
Med mindre än två månader kvar till premiär, ser Warner Bros. till att kittla våra intressenerver med en sprillans fräsch trailer. Vad härligt det ska bli att skrämma slag på en helt ny generation! Också.
 
Kolla in trailern till "Beetlejuice" uppföljaren "Beetlejuice Beetlejuice" här:
 
 
Efter en oväntad familjetragedi återvänder tre generationer av familjen Deetz hem till Winter River. Fortfarande hemsökt av Beetlejuice vänds Lydias liv upp och ner när hennes rebelliska tonårsdotter, Astrid, upptäcker den mystiska modellen av staden på vinden och portalen till Livet efter detta öppnas av misstag. Med problem som bubblar i båda världarna är det bara en tidsfråga innan någon säger Beetlejuices namn tre gånger och den busiga demonen återvänder för att släppa lös sin alldeles egen märkesstyrd härjning.
 
Tim Burton står än en gång bakom kameran och Michael Keaton återvänder till sin ikoniska huvudroll tillsammans med Winona Ryder ("Stranger Things") som Lydia Deetz och Catherine O'Hara ("Schitt's Creek") som Delia Deetz. I nya roller syns Justin Theroux, Monica Bellucci, Willem Dafoe och "Wednesday"-stjärnan Jenna Ortega som Astrid.
 
"Beetlejuice Beetlejuice" går upp på svenska biografer den 6 september.
 

Läs också: Första utkastet för Burtons kultfilm "Beetlejuice" var explicit och perverst

 
| 18 juli 2024 15:20 |