Film

Skribent

Andreas Samuelson

5 juli 2024 | 06:00

Kvällens TV-tips: Romantiska dramat där Channing Tatum bar löspenis för att överraska motspelaren

I det här verklighetsbaserade dramat försöker Channing Tatum vinna tillbaka Rachel McAdams - och chockade henne med en löspenis. Se filmen på TV ikväll.
Två av Hollywoods hetaste stjärnor Channing Tatum och Rachel McAdams utgjorde ett hett par i den romantiska, verklighetsbaserade dramat ”Älska mig igen” (2012). Här spelar de gifta paret Mike och Paige vars äktenskapslycka får sig en törn när Paige får minnesförlust efter en bilolycka. Nu måste Mike försöka vinna tillbaka Paiges kärlek vilket är lättare sagt än gjort när hon inte minns vem han är!
 
Michael Sucsy (”Grey Gardens”) har regisserat och i andra roller ser vi Sam Neill, Jessica Lange, Jessica McNamee (”Mortal Kombat”), Wendy Crewson (”Air Force One”), Tatiana Maslany (”Orphan Black”) och Scott Speedman. Filmen är inspirerad av verkliga paret Kim och Krickitt Carpenter som var med om en liknande händelse 1993. De skilde sig dock flera år senare.
 
I scen går Tatum in naken i ett rum och överraskar en chockad McAdams. För att få en ordentlig reaktion från sin motspelare så bar Tatum en penisprotes av den större storleken.
 
Se trailern till filmen nedan:
 
 
Här kan du se ”Älska mig igen”:
Ikväll på TV 22.15
Lördag 6 juli på Sjuan 00.05
Streama på Tele2 Play
Streama på Viaplay
Streama på Prime Video
| 5 juli 2024 06:00 |