Video

Skribent

Martin Persson

23 september 2024 | 14:00

20 år sedan "Lost"-premiären: Hurley-skådisen tar oss med på en nostalgisk återblick

Följ med in bland föremålen som skapade TV-historia, varning för starka känslor.
I år är det 20 år sedan succéserien ”Lost” hade premiär.
 
För att fira jubileet för en av tidernas bästa TV-serier tar en av huvudrollsinnehavarna, Jorge Garcia som spelade Hurley i samtliga säsonger, med oss på en spännande resa genom seriens rekvisitaförråd.
 
Den berömda och mystiska husbilen är ett av föremålen som står kvar och Jorge Garcia minns med glädje hur han körde den i ett av seriens avsnitt.
 
Även flygplansresterna från den ikoniska öppningsscenen är något som finns kvar och Jorge kommer ihåg hur han blev förundrad när han såg modellerna man byggt och förstod att detta var en serie med högt produktionsvärde och ambition.
 
I övrigt ser vi småsaker som sparats. Hurleys berömda lotterilott som orsakade hans problem och karaktärsutveckling över serien, samt hans hartass och namnbricka som spelar viktiga roller. Det blir en känslosam återförening som väcker starka minnen hos både skådisen och oss tittare.
 
Ta en titt på videon nedan och kom ihåg tidernas kanske bästa serie. Alla säsonger av ”Lost” streamar på Disney+ och Netflix, fira 20-årsjubileet på bästa sätt!
 
| 23 september 2024 14:00 |