Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 augusti 2024 | 16:55

När släpps Kevin Costners "Horizon" på streaming?

Det verkar tyvärr som att den svenska Max-premiären dröjer lite till.
Idag var det tanken att "Horizon: An American Saga - Chapter 1" skulle upp på Max. Så blev det inte - iallafall inte i Sverige. Vi beklagar missen och skyller på bristfällig information.
 
Så när kommer Kevin Costners western-rulle ut på Max? Vi har kontaktat streamingtjänsten och hoppas snart ha ett besked.
 
Den som vill se mastodontfilmen hemma behöver dock inte vänta särskilt länge. För den 9 september kommer Costner och hans stjärnspäckade ensemble att rida in på digitala tjänster som SF Anytime och Apple TV. Där kommer den inledningsvis att finnas som köpfilm, och några veckor senare som hyrfilm.
 
Costners påkostade filmprojekt blev dessvärre ingen stor biosuccé. Kommer tretimmarsfilmen att hitta sin publik hemma i sofforna istället, och få lite upprättelse?
 
Jag vet iallafall en 100 miljoner dolar fattigare filmskapare som hoppas på det. Kevin Costner släpper snart "Horizon: An American Saga - Chapter 2" ut i världen, och han hoppas få finansiering till ytterligare två filmer i denna episka saga om amerikanska inbördeskriget...
| 23 augusti 2024 16:55 |