Spel

Skribent

Anders Eklöf

2 oktober 2024 | 20:00

Nya säsongen av "Suicide Squad"-spelet spelas av färre än 200 personer

Intresset för DC-spelet om att döda Superman och Batman är fortsatt svalt.
I början av året släpptes spelet "Suicide Squad: Kill the Justice League" av Rocksteady Studios, där du och tre andra spelare får kontrollera antihjältar från DC-universumet som Harley Quinn, Deadshot och Captain Boomerang för att döda hjärntvättade superhjältar som Superman och Batman.
 
Spelet fick minst sagt ljummen kritik av både kritiker och spelare, där vi bland annat rapporterade om att det knappt spelades av över 100 personer på PC-plattformen Steam – vilket var färre än det 9 år gamla spelet "Batman: Arkham Knight" under samma period.
 
Vi på MovieZine gav spelet betyget 3 av 5 och kallade det "fantastiskt och frustrerande på samma gång".
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Nu har den tredje säsongen i live service-spelet "Suicide Squad: Kill the Justice League" anlänt, med nytt innehåll som den nya spelbara karaktären Zoe Lawton i staden Gotham City.
 
Det verkar dock som att det här innehållet inte är särskilt populärt, då det enligt statistik från sajten SteamDB bara spelas av cirka 195 spelare i skrivande stund. Det högsta antalet spelare under det senaste dygnet var 248 spelare samtidigt.
 
Warner Bros. Discovery har tidigare gått ut med att de är mycket besvikna på mottagandet av spelet och menar att de förlorat cirka 200 miljoner dollar i intäkter tack vare "Suicide Squad: Kill the Justice League".
 
Sedan dess har flera anställda på Rocksteady fått lov att lämna företaget.
 
| 2 oktober 2024 20:00 |