rykte

Skribent

Alexander Kardelo

2 oktober 2024 | 20:30

Clint Eastwood, 94 år ung, jobbar redan på sin nästa långfilm: "En arbetsnarkoman"

De sa att "Juror No. 2" kunde bli hans sista. De hade fel.
Häromdagen släpptes trailern till "Juror No. 2", en ny dramathriller i Clint Eastwoods regi. Vid 94 års ålder är Hollywood-veteranen fortfarande inte färdig med filmbranschen och meritlistan blir allt längre.
 
Många trodde, färståeligt nog, att filmen kunde bli Clintans sista. Men såna dumheter vill inte han lyssna på. Nu jobbar han tydligen redan på något nytt igen enligt en rapport från World of Reel.
 
"Clint är en arbetsnarkoman och han läser redan manus för en potentiell ny film. Han hade kul med den här, och han vill fortsätta" säger en källa. Och The Insneider bekräftar ryktet: "Eastwood vill ställa sig bakom kameran en sista gång". Åldern till trots verkar Clintan inte låta eventuella hälsobekymmer stoppa honom.
 
"Juror No. 2" har Nicholas Hoult i huvudrollen som jurymedlem i ett rättsfall. Under rättegången inser han att det är han själv, och inte den åtalade, som orsakade en kvinnas död. Ett moraliskt dilemma uppstår - erkänna eller tiga? Filmen får sin festivalpremiär senare i oktober och vi hoppas få se den på svenska biodukar någon gång i vinter.
https://www.worldofreel.com/blog/2024/10/2/clint-eastwood-already-eyeing-next-film
| 2 oktober 2024 20:30 |