Film

Skribent

Martin Persson

17 september 2024 | 11:00

Stora Biodagen är tillbaka! Halva priset på alla filmer på söndag

Halva priset, kioskerbjudanden och förhandsvisningar bjuds det på i vanlig ordning.
Som om rabattdagar eller Biopasset inte var tillräckligt, erbjuder nu Filmstaden och flera andra biografkedjor ännu ett år i rad Stora Biodagen. Söndag den 22 september är dagen du ska ringa in i almanackan. 
 
Denna fest för filmälskare är traditionellt både en dag för förhandsvisningar och rabatter.
 
Halva priset på alla filmer och på Filmstadens duobägare med snacks är det som gäller – alla rabatter dras automatiskt. Oerhört generöst och spännande erbjudande.
 
Ta chansen och se (eller se om) filmer som ”Deadpool & Wolverine”, ”Det slutar med oss”, ”Longlegs”, ”Sommartider” eller varför inte aktuella ”Beetlejuice Beetlejuice” och musikfilmen ”Nova & Alice” ? I vanlig ordning erbjuder Filmstaden något för alla smaker vare sig man är ute efter action, drama, komedi eller skräck.
 
Det blir dessutom förhandsvisning på den animerade barnfilmen ”10 liv”, så passa på att ta med era barn på ett oförglömligt biobesök! På samma front är det dessutom premiär för ”Transformers One” nu i helgen, ett bra läge att se filmen för en billig slant.
 
Stora Biodagen gäller på samtliga av Filmstadens biografer. Observera att erbjudandet ej går att kombinera med övriga rabatter. Erbjudandet gäller även på kedjan Nordisk Film och Svenska Bio, samt ett antal oberoende biografer. Kolla upp din lokala biograf för mer info. 
| 17 september 2024 11:00 |