Spel

Skribent

Viktor Eriksson

27 juni 2024 | 07:00

PS Plus bjuder på förfest inför sommarens stora actionfilm

Sony hoppas vi ska satsa på en skärmbränna i sommar med vapen, lönnmord och ishockey.
Det är sommar och finns det egentligen en bättre tid att sitta inomhus och spela tv-spel? Under juli bjuder Sony alla sina PS Plus-prenumeranter på tre nya spel i form av actionspelet “Borderlands 3”, hockeyliret “NHL 24” och ljugsimulatorn “Among Us”.
 
 
“Borderlands 3”
“Borderlands 3” är den senaste huvuddelen i den populära “looter shooter”-serien och bör kunna fungera som utmärkt förfest inför den kommande “Borderlands”-filmen som har premiär i augusti. I filmen kommer det bland annat gå att se skådespelare som Cate Blanchett, Kevin Hart och Jack Black återskapa populära karaktärer från serien.
 
 
"NHL 24"
Svenskar är kanske inte helt obekanta med ishockey och ingen spelserie blir förstås större inom genren än NHL. Här är spelupplevelsen djupare än någonsin och du kan göra allt från att bygga ett eget NHL 24 Ultimate Team till att återskapa stunder från klassiska matcher. Spelet erbjuder också cross-play så du är inte begränsad till att bara köra med kompisarna på Playstation.
 
 
"Among Us"
Det lilla spelet om att lönnmörda och ljuga släpptes redan 2018 men blev en enorm mainstream-hit under covid-19-pandemin när mängder av Twitch-streamers och Youtubers började köra spelet. Sin popularitet till trots kostar spelet mindre än en halv pizza så detta är kanske inte den mest generösa titlen som PS Plus bjudit på. Oavsett ett bra tillfälle för de som ännu inte hunnit testat på det. 
 
PS Plus-prenumeranter kommer att kunna knyta samtliga spel till sitt konto från och med den 2 juli. Alla tre spel är tillgängliga att köra på både Playstation 4 och Playstation 5.
| 27 juni 2024 07:00 |