Film

Skribent

Alexander Svensson

30 juli 2024 | 11:00

Robert Downey Jr ryktas dyka upp i "The Fantastic Four"

Rykten pekar mot att vi inte behöver vänta jättelänge på att se Downey som Doom.
Nyheten om att Robert Downey Jr återvänder till MCU, fast den här gången som ärkeskurken Doctor Doom har tagit världen med storm. Enligt offentliggörandet vid San Diego Comic-Con så kommer Downey dyka upp i rollen i kommande "Avengers: Doomsday" och "Avengers: Secret War", men enligt rykten så kommer vi få se honom tidigare, redan nästa år.
 
Enligt Hollywoodjournalisten Jeff Sneider så kommer nästa års "The Fantastic Four: First Steps" innehålla en cameo från Downey som Doom, vilket ska fungera som en liten teaser och set-up inför "Doomsday" följande år. Med tanke på att Doctor Doom är en skurk som främst är kopplad till just "The Fantastic Four" så är det inte så konstigt att han gör sin debut där.
 
Doctor Doom som han porträtterades av Julian McMahon i "Fantastic Four"-filmerna från 2005 och 2007.
 
Ytterligare en sak som pekar mot att vi kommer få se Downey som Doom i "The Fantastic Four" är att filmens regissör, Matt Shakman, erkänt i en intervju med Collider att han känt till castingen "ett tag". Att regissören för "Fantastic Four" blivit informerad om Downey och Doom i förtid pekar på att det är relevant för hans film, sannolikt på grund av en cameo. 
 
Med andra ord: Robert Downey Jr gör sannolikt sin Marvelåterkomst redan nästa år, även om det bara lär bli en kort scen innan vi får hela paketet i "Avengers: Doomsday" i maj 2026.
| 30 juli 2024 11:00 |