trailer

Skribent

MovieZine

7 augusti 2024 | 14:20

Se Cate Blanchett i miniserien "Disclaimer" - premiär i oktober

Apple TV+ har lockat till sig några tunga namn.
Ingen kan anklaga Cate Blanchett för att fastna i ett fack. Den Oscarsvinnande skådespelerskan dyker upp på bio som vild actionhjältinna i "Borderlands" till helgen. Och därefter är det tillbaka till de seriösa rollerna när miniserien "Disclaimer" får premiär i höst.
 
"Disclaimer" består av sju avsnitt som regisseras av Alfonso Cuarón, mannen bakom grymma filmer som "Roma" och "Gravity".
 
Blanchett ska spela journalisten Catherine Ravenscroft som byggt sin karriär på att avslöja andras skandaler. Plötsligt får hon hem en roman av en okänd författare, och inser att hon själv är huvudpersonen - inklusive alla hennes mörkaste hemligheter. Nu tvingas Catherine att ta itu med sitt förflutna innan det sabbar äktenskapet och hennes relationer.
 
Flera kända namn medverkar vid Blanchetts sida. Vad sägs om Sacha Baron Cohen, Lesley Manville, Kodi Smit-McPhee och Kevin Kline?
 
Serien får premiär den 11 oktober med två avsnitt. Resterande släpps veckovis fram till finalen den 15 november. Här är en nysläppt teaser-trailer:
 
| 7 augusti 2024 14:20 |