Serie

Skribent

Alexander Svensson

23 juli 2024 | 21:00

Se ny bild på Rebecca Ferguson i säsong 2 av "Silo"

Dessutom berättar seriens showrunner om vad vi kan vänta oss i den nya säsongens första avsnitt.
När hon inte följer med Tom Cruise på omöjliga uppdrag jorden runt i "Mission: Impossible" eller får illabvarslande visioner i en rymdöken i "Dune" så gör Rebecca Ferguson huvudrollen i tv-serien "Silo" hos Apple TV+. Den första säsongen blev en stor framgång, och en andra säsong är på väg. Nu har vi, via Entertainment Weekly, fått en titt på Ferguson i den nya säsongen.
 
Rebecca Ferguson i säsong 2 av "Silo".
 
"Silo" utspelar sig i en framtid där en ospecificerad katastrof lett mänskligheten till att söka skydd i en enorm silo, som de aldrig lämnar. Den första säsongen slutar med att (SPOILER) Fergusons karaktär Juliette avslöjar den auktoritära övervakningsregimen i silon, och förvisas ut i ödelandet utanför, där hon upptäcker att hennes silo bara är en av många. 
 
Seriens showrunner Graham Yost har avslöjat att vi kommer få se mer av andra silos i säsong 2:
 
- Premiären följer Juliette, men vi börjar faktiskt inte med henne. Vi börjar i en ospecifierad - iallafall till en början - mängd tid bakåt, i en annan silo. Vi kommer att få se ett uppror som går väldigt fel.
 
Det hela låter ju lovande, särskilt med tanke på hur bra säsong 1 av "Silo" var. Den andra säsongen har inget premiärdatum, men Apple har lovat att den kommer "snart".
| 23 juli 2024 21:00 |