Film

Skribent

MovieZine

6 september 2024 | 08:40

Nu på Prime Video: Streama actionrullen som kallas "Jason Stathams bästa på 15 år"

Det surras om något nytt och sevärt på Amazon Prime Video.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Flintskalliga män vars kala huvuden är insmorda i honung är det bästa som finns, sa ingen någonsin. Trots det blev actionstänkaren "The Beekeeper" hyllad som en av Jason Stathams bästa filmer på länge av MovieZines recensent. Idag intar den Prime Video.
 
När en av Adam Clays vänner tar livet av sig efter att ha blivit lurad på en ofantlig summa pengar tar han lagen i egna händer och ger sig ut för att hitta personerna bakom. Vad de inte vet är att Adam Clay är en före detta så kallad “biodlare” och på andra sidan av den vetskapen väntar en adrenalinfylld resa genom himlen och helvetet där inga bin kommer till skada men en och annan människa får väldigt ont (och dör).
 
I regi av David Ayer är detta ännu en rulle som visserligen inte kan utlova en vanlig dag i en biodlares stillsamma tillvaro. Men åtminstone en Jason Statham i toppform som gör just det han gör bäst, nämligen att ge dåliga personer vad de förtjänar (stryk, död, rackabajsare med mera).
 
Kommer du också att sitta bänkad framför "The Beekeeper" på Prime Video i helgen? Just nu kan du prova på Prime Video gratis i 30 dagar!
| 6 september 2024 08:40 |