Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 september 2024 | 08:08

George Clooney och Brad Pitt planerar nästa kupp i "Ocean's 14"

Ny regissör tar över efter Steven Soderbergh.
De coola grabbarna som rånar casinon är på väg att återförenas för ännu en kupp.
 
Deadline rapporterar om ett rykte som säger att både George Clooney och Brad Pitt är på väg tillbaka för ännu en "Ocean's"-film. De spelade Danny Ocean och Rusty Ryan för första gången i Steven Soderberghs "Ocean's 11" år 2001, och sedan i två uppföljare.
 
En fjärde film, "Ocean's Eight", gjordes 2018 i Gary Ross regi. Den fokuserade på en kvinnlig liga och hade Sandra Bullock och Cate Blanchett i rollistan.
 
Det återstår att se vilka stjärnor som gör Pitt och Clooney sällskap. Men de kommer få klara sig utan Steven Soderbergh i registolen. Han sade i januari att "filmserien känns avslutad för mig".
 
Warner Bros håller inte med, utan vill kuppa till sig ytterligare några miljoner i biljettkassan. Det görs kanske med hjälp av Edward Berger, en het tysk regissör som gav oss "På västfronten intet nytt" häromåret. Berger släpper snart också Oscarstippade dramat "Konklaven" och sägs vara en kandidat för nästa 007-film.
 
Den som vill se radarparet Clooney och Pitt ihop igen behöver bara vänta till 20 september, då deras nya film "Wolfs" landar på streamingtjänsten Apple TV+.
| 6 september 2024 08:08 |