Film

Skribent

MovieZine

27 september 2024 | 15:00

Så kan du streama Brad Pitt och George Clooneys nya actionkomedi - helt gratis

Två coola snubbar återförenas i en ny fartfylld film för första gången på 16 år.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Sedan sina respektive genombrott som 90-talshunkar har George Clooney och Brad Pitt blivit två av filmvärldens största namn.
 
De har charm och karisma så det svämmar över, och 2 Oscars vardera bevisar att de är mer än bara vackra ansikten. Privat är de också goda vänner och har spelat in flera filmer ihop, främst kanske "Oceans"-trilogin.
 
Nu återförenas de på nytt i filmen "Wolfs", deras första gemensamma projekt på över 15 år. Det är en fartfylld actionkomedi från "Spider-Man"-regissören Jon Watts, om två rivaliserande "fixare" som kallas in på samma jobb. Ska de lyckas lägga sina olikheter och egon åt sidan för att slutföra jobbet?
 
Tanken var att "Wolfs" skulle upp på bio nu under hösten, istället gick den raka vägen till streaming. Så ikväll kan du se en sprillans ny rulle med Clooney och Pitt utan att behöva gå ut i höstregnet. Den lyxen tackar vi Apple TV+ för.
 
Streama gratis: Visste du att Apple TV+ bjuder alla nya kunder på en gratis provvecka? Om du inte testat tjänsten ännu kan du registrera dig här och få 7 dagar utan kostnad. Därefter kostar abonnemanget 99 kr i månaden, om det inte sägs upp.
 
| 27 september 2024 15:00 |