Serie

Skribent

Alexander Svensson

29 juli 2024 | 08:00

"The Boys"-skaparen bekräftar: "Supernatural"-stjärnan Jared Padalecki får roll i säsong 5

Jensen Ackles och Jeffrey Dean Morgan får sällskap av ytterligare ett stort "Supernatural"-namn.
Innan han tog "The Boys" från serietidning till tv-serie så skapade Eric Kripke den älskade långköraren "Supernatural", med Jensen Ackles och Jared Padalecki i huvudrollerna som två monsterdräpande bröder.
 
Ackles har sedan dess tagit steget över till "The Boys" med rollen som Soldier Boy, som han nu dessutom ska göra repris på i både i seriens femte säsong och i en ny spinoff, men Padalecki har än så länge inte synts till i Prime Videos ultravåldsamma superhjälteserie. Men nu har Kripke i en intervju med Variety bekräftat att det kommer att ändras, och Padalecki kommer synas i seriens femte och sista säsong:
 
Jensen Ackles är redan med i "The Boys", men får nu sällskap av sin "Supernatural"-bror Jared Padalecki.
 
- Jag har pratat med Jared, vi har smsat fram och tillbaka. Jag vet inte ännu om det kommer bli en gästroll i ett avsnitt eller något större. Vi försöker fortfarande lura ut vad som skulle vara den bästa rollen för honom. Men jag kommer ta in Jared. Alla säger att jag samlar min "Supernatural"-pokémon, men sanningen är, jag älskar honom, och man försöker jobba med folk man älskar som gör jobbet roligare. Och jag älskar de snubbarna.
 
Utöver Ackles så har Kripke redan fått in en drös andra "Supernatural"-skådisar i "The Boys", bland andra Jeffrey Dean Morgan, Jim Beaver, Nathan Mitchell och Christian Keyes. Nu är det alltså bekräftat att även Padalecki ansluter sig, fast än så länge i oklar roll. Vi får dock vänta ett tag innan vi får se Padalecki i "The Boys" - säsong 5 kommer först 2026.
| 29 juli 2024 08:00 |