Film

Skribent

Katarina Emgård

25 oktober 2024 | 13:30

Toalettsplatter och zombieskräck när årets Fantastic Film Festival drar igång

Ikväll invigs Fantastic Film Festival i Lund. Programmet bjuder på en härlig mix av köttig splatter, odödliga klassiker och en tecknad postapokalyptisk film med djur.
FFF, Fantastis Film Festival i Lund, firar 30-årsjubileum i år och är en filmfestival med fokus på allt som rör sig innanför paraplytermen fantastik. Öppningskvällen bjuder på högintensiv zombierulle med ”MaDS” och skräckisen ”Scared Shitless”, baserad på en av våra värsta mardrömmar – att bli attackerad på toaletten!
 
Festivalen pågår 25-31 oktober, med en hemlig avslutningfilm på Halloween. Programmet varvar erotiska kortfilmspaket (kan tänkas med övernaturliga inslag), fantastic quiz och Q&A:s med bland annat den franska regissören David Moreau.
 
Ett handplock ur långsfilmsprogrammet är ”Body Odyssey” om en kvinnlig bodybuilder som gör allt för den perfekta kroppen, ”Idiot Girls and School Ghosts: School Anniversary” om att spöken anlita spöken för att höja sina betyg och japanska klassikern ”Ringu”. Hela programmet hittar ni på fff.se.
 
Vi ser fram emot att bevaka en vecka full av det makabra och fantastiska!
| 25 oktober 2024 13:30 |