Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 oktober 2024 | 06:30

Tom Holland är "jättestolt" över att jobba med Nolan - men vet ingenting om filmen

”En sådan möjlighet får man en gång i livet.”
Man kan ju undra om Tom Holland inte tänkt göra annat än att spela Spider-Man för resten av sitt liv. Karriären utanför MCU har inte direkt tagit fart, trots fina roller i bland annat filmen ”Cherry” och serien ”The Crowded Room”.
 
Nu kommer dock Christopher Nolan till undsättning. Holland blev tidigare i veckan klar för en av huvudrollerna i Nolans nästa film, som onekligen blir en stor milstolpe i CV:t.
 
- När den här chansen kom så var det mitt livs telefonsamtal. Det påminde mig om när jag fick samtalet om Spider-Man för 10 år sedan. Det var en otrolig grej för mig. Jag är jättestolt, och verkligen taggad, berättar skådespelaren i Good Morning America.
 
Christopher Nolan skriver och regisserar en ännu hemlig långfilm, som ska upp på bio sommaren 2026. Matt Damon kan också dyka upp i rollistan. Det går redan rykten som säger att det kanske är en vampyrskräckis, eller en spionfilm - men inte ens Holland vet säkert.
 
Han tillägger att Nolan är en filmskapare som man ”hundra procent och utan tvekan” tackar ja till även utan att ha läst manus:
 
- Jag kan bara säga att jag är otroligt exalterad. Det är såklart en stor ära. Men det är allt jag kan säga, för det är ärligt talat allt jag vet.
| 24 oktober 2024 06:30 |