Spel

Skribent

Anders Eklöf

30 augusti 2024 | 13:00

Tre klassiska "Fallout"-spel är gratis på Epic Games Store

Plocka hem "Fallout", "Fallout 2" och "Fallout Tactics" helt gratis på PC.
Efter premiären av den populära filmatiseringen av spelserien "Fallout" på Amazon Prime Video har många börjat spela de nyare titlarna som "Fallout 3" och "Fallout 4", men nu har du även chansen att hoppa tillbaka längre i historien – helt gratis!
 
På Epic Games Store kan du just nu ladda ner "Fallout Classic Collection" till PC som innehåller spelen "Fallout", "Fallout 2" och "Fallout Tactics: Brotherhood of Steel".
 
 
Det första "Fallout" släpptes 1997 av Interplay Productions och utspelar sig i en postapokalyptisk och retrofuturistisk framtid efter ett kärnvapenkrig mellan USA och Kina, där du spelar som en överlevare som får kämpa i turordningsbaserade strider.
 
Inför "Fallout 3" köpte Bethesda Game Studios upp rättigheterna för serien, som är kända för "The Elder Scrolls"-serien. Många fans av de klassiska spelen som ingår i den här samlingen gillar inte Bethesdas tolkning av serien, så här har du chansen att spela titlarna där allt började.
 
Tv-serien "Fallout" med skådespelare som Ella Purnell, Walton Goggins och Kyle MacLachlan har blivit en enorm succé för Amazon, då den lockade 65 miljoner tittare på cirka två veckor. Här kan du läsa vår recension.
 
Du har till den 5 september på dig att hämta hem "Fallout"-samlingen.
| 30 augusti 2024 13:00 |