Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

16 september 2024 | 05:00

Ikväll på tv: Har MovieZine fel? Maxad actionrökare från 2020 med Mel Gibson sågades brutalt

Actionrullen sågades itu och fick en etta i betyg - är det dags att tänka om?
"Samtliga karaktärer är stereotypa och platta som A4-papper, och handlingen känns mest som en dålig ursäkt för att få göra actionscener", skrev Anna Sundell i sin recension för MovieZine och delade ut en etta i betyg. "Problemet med ”Boss Level” är att exakt allting den gör har någon annan film gjort tidigare, och mycket bättre", fortstsätter hon och sågar actionfilmen totalt. Men är den verkligen dålig? 
 
Large f315467dbfbd67e59c759af9aa61a1d6 bbb
 
77% i Popcornmeter (före detta Audience Score) på Rotten Tomatoes och inte-så-illa 6,8 på IMDb säger nog motsatsen. Före detta elitstyrkesoldaten Roy Pulver (Frank Grillo) är fast i en tidsloop och upplever sin död om och om igen. Varje gång hamnar han ansikte mot ansikte med otaligt många lönnmördare som är ute efter att just mörda honom - men varför? Och hur kommer han ut ur detta? 
 
Utöver Mel Gibson och Frank Grillo dyker Naomi Watts, Michelle Yeoh och Annabelle Wallis upp i filmen så kända ansikten finns det gott om. Släng i en enkel men effektiv premiss, galen action och sådär lagom krystade repliker så har vi "Boss Level", en kravlöst underhållande actionfilm som förtjänar en andra chans. Ikväll visas rullen på tv!
 
 
Här kan du se "Boss Level":
 
• Ikväll 21:00 på TV6
• Streama på Tele2 Play
• Hyr/köp på SF Anytime, Viaplay eller iTunes
 
 
Vad tycker du om "Boss Level"? Kommentera nedan. 
| 16 september 2024 05:00 |