Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

19 juli 2024 | 23:30

Zack Snyder bygger ut "Rebel Moon"-världen med ny historia i nytt format

Men den här gången blir det utan bilder.
Zack Snyder är en oerhört visuell regissör. Har alltid varit. Men det kanske inte räcker längre, med tanke på att "Rebel Moon - Part Two: The Scaregiver" är hans mest sågade film någonsin. Så varför inte ta ett steg åt sidan och fokusera på innehållet istället?
 
Snyder har avslöjat, berättar Collider, att en ny berättelse kallad " The Seneschal" kommer spridas i podcastformat. Det vill säga radioteater men tillgängligt på alla ordinarie poddplattformar (iTunes, etcetera).
 
Prequelpodden "The Seneschal" kommer bestå av sex asvnitt och utspelas 500 år före första filmen. Där avslöjas historien om Jimmy, roboten som låter misstänkt lik Anthony Hopkins.
 
Rösterna kommer göras av kända namn. Vi kanske inte får någon Hopkins i rollistan, men Ella Purnell ("Fallout"), Sofia Boutella ("Star Trek: Beyond"), Naveen Andrews ("Lost"), Alfred Enoch ("Harry Potter"), Jason Isaacs och Peter Serafinowicz ("The Tick") låter heller inte särskilt illa.
 
Första avsnittet släpps om en och en halv vecka, den 29 juli, och resterande fem blir tillgängligt med ett släpp i veckan.
 
"Rebel Moon" 1 och 2 streamas för fullt på Netflix.
 
 

Läs också: Zack-attack! Det kan bli hela sex "Rebel Moon"-filmer!

 
| 19 juli 2024 23:30 |