Film

Skribent

Andreas Samuelson

23 augusti 2024 | 14:00

”Alien: Romulus”-regissören Fede Alvarez portades från Reddit - anklagades för att vara fejk

Den uruguayanska regissören ville svara på fansens frågor på nätet - något sociala nätverket Reddit trodde var för bra för att vara sant.
Med fint mottagande från kritiker och imponerande intäkter på biograferna så kan Fede Alvarez njuta av framgången med ”Alien: Romulus”. Han har redan idéer för en uppföljare (som dock kan dröja flera år) och till och med för ett eventuellt återupplivande av ”Alien vs. Predator”.
 
Men när filmskaparen skulle visa uppskattning till fansen genom att besvara frågor på sociala nätverket Reddit gick det mindre bra. Moderatorerna trodde helt enkelt inte på att det faktiskt var Alvarez och portade honom, om än bara för en kortare stund.
 
På sociala medier delade regissören med sig av meddelandet där det står att han blivit permanent bannlyst på grund av att ha imiterat en annan person, skriver Fangoria.
 
- Blev avstängd från ”Alien”-diskussionen på Reddit för att jag uppenbarligen försökte efterlikna mig själv, skrev han följt av en skrattande emoji.
 
 
Reddit insåg snabbt sitt misstag och välkomnade tillbaka Alvarez efter vad de beskrev som en vänlig konversation. Han svarade med att allt var glömt och det hela mest var väldigt roligt.
| 23 augusti 2024 14:00 |