trailer

Skribent

Alexander Kardelo

14 augusti 2024 | 17:00

Episka scener i nya trailern till "Sagan om ringen: Maktens ringar" - säsong 2 är snart här!

Saurons mörker sprider sig över Midgård i den nya säsongen. Premiär 29 augusti.
"War is coming to Middle-Earth."
 
Prime Video har släppt en andra trailer i väntan på att "Sagan om ringen: Maktens ringar" ska återvända. I den förra säsongen fick vi veta vem av alla karaktärer som egentligen var Sauron, ondskans härskare, och nu är det dags för honom att ta ett järngrepp om Midgård. Helst med ett gäng eftertraktade smycken på sin hand.
 
Trailern avslöjar ett splittrat Midgård där Saurons växande ondska, manipulation och illvilja leder till skapandet av fler Maktringar. Samtidigt skapas oväntade allianser och sann vänskap sätts på prov. Faror som varit gömda i mörkret träder fram i ljuset. Tunga beslut vilar på axlarna hos rikena Eregion, Khazad-dûm, Lindon, Númenor och markerna däremellan, när säkerhet och fred står på spel.
 
Den nya säsongen innehåller det efterlängtade slaget om Eregion, en avgörande strid i J.R.R Tolkiens historia om Midgårds andra tidsålder, där alla inte tar sig ut levande. Flaggan hissas och det ödeläggande kriget mot Sauron har bara börjat.
 
De första tre avsnitten av "Maktens ringar" säsong två har världspremiär 29 augusti på Prime Video. Nya avsnitt släpps varje vecka fram till säsongsavslutningen 3 oktober.

Se den nya trailern nedan.
 
| 14 augusti 2024 17:00 |